Zandvoort

Horeca personeel inhuren in Zandvoort? Dat kan! FreeJobz levert 24/7 ervaren barpersoneel, catering medewerkers en evenementen medewerkers in de randstad.

De stad Zandvoort

Het maakt niet uit in welkZandvoort horeca uitzendbureau FreeJobz seizoen u Zandvoort bezoekt, het hele jaar door kunt u in of rondom de kustplaats leuke activiteiten ondernemen of attracties bezoeken. Het centrum zelf bruist natuurlijk het gehele jaar door. Er zijn veel cafés, restaurants en talloze uitgaansgelegenheden in het centrum. De gezellige winkels bieden een grote verscheidenheid in hun assortiment. Ook op zondag zijn nagenoeg alle zaken open. Er worden een aantal seizoensgebonden jaarmarkten gehouden en er zijn een groot aantal evenementen op muzikaal, sportief en cultureel gebied.

 

 

 

Winkelen

Shoppen in Zandvoort doe je niet alleen in de middag, dit kan ook gewoon in de avonduren. De meeste winkels zijn 7 dagen per week geopend, in Zandvoort kom je dus nooit iets te kort! De winkelstraten hebben een enorm gezellige sfeer met een ruim aanbod aan verschillende winkels.  Ook wordt er elk jaar weer een grote voorjaars-, zomer- en wintermarkt georganiseerd. Deze zijn zeker de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen! Op de verschillende markten kunt u zo de gehele dag rond lopen, u hoeft zich niet te vervelen! Ook zijn er verschillende eetkraampjes en cafés te vinden over de gehele markt.

Eten, drinken & uitgaan

U kunt niet alleen goed winkelen in Zandvoort, voor een lekker diner of een spectaculaire avond bent u bij Zandvoort ook aan het juiste adres. Door het grote aanbod aan restaurants met diverse soorten keukens en de vele strandpaviljoens heeft u genoeg keuze. Geniet bijvoorbeeld in de ZIZO lounge. Dit restaurant heeft een prachtige ligging, een verfrissend uitzicht en voor de sushi liefhebbers onder ons is dit al helemaal een aanrader. Houdt u meer van Griekse specialiteiten? Dan kunt u naar de andere kant van het centrum, hier zit namelijk: restaurant Zaras! In deze gezellige sfeer kunt u bovendien heerlijk genieten van verschillende gangen met Griekse gerechten. En om het nog extra gezellig te maken.. elke 2e vrijdag van de maand staat u live Griekse muziek te wachten! Neem gerust eens een kijkje, ook dit restaurant is namelijk echt de moeite waard!

Zandvoort horeca uitzendbureau FreeJobz

 

Wat heeft FreeJobz u te bieden?

FreeJobz is een zeer succesvol horeca uitzendbureau. Ook zenden wij regelmatig onze toppers uit naar Zandvoort! En met succes! Ons horecapersoneel is namelijk flexibel en 24/7 inzetbaar. U kunt bij ons terecht voor ervaren horeca uitzendkrachten, sommigen zijn zelfs afgestudeerd aan de hoge hotelschool. Laat u op een drukke dag ondersteunen door onze ervaren medewerkers en onze toppers zorgen ervoor dat u een onvergetelijke dag tegemoet komt!

Offerte

Heeft u interesse in ons horecapersoneel? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. Na het versturen van uw offerte nemen wij binnen 2 uur contact met u op!

Fout: Contact formulier niet gevonden.