februari 18, 2015

Over FreeJobz Amsterdam

FreeJobz crowds Enjoying Themselves At Outdoor Music FestivalFreeJobz is een horeca uitzendbureau en full-service horeca projectbureau.

FreeJobz is hét horeca uitzendbureau van Amsterdam. Het is tegenwoordig erg lastig om gekwalificeerd- en enthousiast horecapersoneel te vinden. Dat ondervinden wij als horeca uitzendbureau ook, maar toch lukt het ons, keer op keer, om een sterk professioneel en servicegericht team samen te stellen. Voor festivals, evenementen en andere horeca-diensten.

Als professioneel horeca-uitzendbureau zijn wij van mening dat wij onze klanten alleen van goede service kunnen voorzien wanneer ons horeca-personeel hiertoe geschikt is. Om bij u en uw bezoekers een glimlach op het gezicht te brengen, kunt u er van uit gaan dat al ons horeca-personeel enthousiast en servicegericht is ingesteld.

FreeJobz is als horeca uitzendbureau gestart in Amsterdam maar werkt ook in Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Wij zijn partner in [HUG] Horeca Uitzendbureau Groep. De Horeca Uitzendbureau Groep [HUG] is een snelgroeiende en dynamische organisatie dat zich heeft gespecialiseerd in het ondersteunen met flexibel horeca personeel in de hospitalitybranche. Een groep van creatieve, full-service horeca uitzendbureaus die bedrijven tijdens events, horeca en mobiliteit, 24/7h ondersteunt. Zij denken in efficiënte oplossingen en nemen graag vraagstukken uit handen.

Geïnteresseerd geraakt? Maak eens een vrijblijvende afspraak. Al was het maar voor een kop koffie.

Offerte aanvragen?

 

  Offerte-aanvraag:

  Gevraagde dienst:

  Aantal personen:

  Soort dienst:

  Voorkeursdatum:

  Vragen en/of opmerkingen: