februari 18, 2015

Over FreeJobz Amsterdam

FreeJobz crowds Enjoying Themselves At Outdoor Music FestivalFreeJobz is een horeca uitzendbureau en full-service horeca projectbureau.

FreeJobz is hét horeca uitzendbureau van Amsterdam. Het is tegenwoordig erg lastig om gekwalificeerd- en enthousiast horecapersoneel te vinden. Dat ondervinden wij als horeca uitzendbureau ook, maar toch lukt het ons, keer op keer, om een sterk professioneel en servicegericht team samen te stellen om op evenementen verschillende diensten te verzorgen.

Als professioneel horeca-uitzendbureau zijn wij van mening dat wij onze klanten alleen van goede service kunnen voorzien wanneer ons horeca-personeel hiertoe geschikt is. Om bij u en uw bezoekers een glimlach op het gezicht te brengen, kunt u er van uit gaan dat al ons horeca-personeel enthousiast en servicegericht is ingesteld.

FreeJobz is als horeca uitzendbureau gestart in Amsterdam maar werken ook in Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Wij werken daarnaast graag samen met Toppers Professionals met vestiging DoetinchemArnhem, NijmegenUtrechtMaastricht en met Imach. Geïnteresseerd geraakt? Maak eens een vrijblijvende afspraak. Al was het maar voor een kop koffie.

Offerte aanvragen? 
[contact-form-7 404 "Not Found"]