augustus 11, 2020

Cateringmedewerkers

Onze cateringmedewerkers zijn multi inzetbaar en hebben de nodige ervaring. Van bedrijfsrestaurants, catering op lokatie of een groot (tuin)feest. Dat is ‘handig’ als u snel en tijdelijk personeel nodig heeft.
Onze jonge professionals zijn vaak studenten die hun opleiding hebben in de horeca-, recreatie- of toeristenbranche, en met passie werken naast hun studie.

Onze cateringmedewerkers zijn standaard gekleed in de basisvoorschrift ‘zwart en wit’. Maar dat kan natuurlijk aan uw wensen worden aangepast.

Cateringmedewerkers

‘Flexibele en vriendelijke medewerkers zo zou u ons personeel kunnen omschrijven. Naast een knappe kop, met een glimlach, moet een cateringmedewerker, niet onbelangrijk, feeling hebben voor het vak.

Op gezette tijden geven wij bijscholing; trainingen en kennissessies om hen verder te bekwamen. Dat doen wij niet alleen maar samen met alle partners van Horeca Uitzendbureau Groep [HUG].

De afgelopen maanden (tijdens de vervelende COVID 19 periode) hebben wij de tijd genomen om ons computersysteem onder de loep te nemen. Daarbij hebben wij ons afgevraagd hoe wij deze kunnen verbeteren ten gunste van onze opdrachtgevers. Snel, simpel en gebruikersvriendelijk zijn daarbij de kernbegrippen. Ons systeem is nu volledig digitaal.
Wij werken volledig digitaal. Voor onze opdrachtgevers en ons personeel, daardoor zijn al onze medewerkers goed en compleet geïnformeerd en gaan zij volgens uw opdracht aan het werk.
Ook het in- en uitchecken is volledig digitaal. Daardoor houdt u, maar ook wij, controle over de werkzaamheden.

Cateringmedewerkers inhuren? Vraag vrijblijvend uw offerte aan of neem direct contact met ons op.

  Offerte-aanvraag:

  Gevraagde dienst:

  Aantal personen:

  Soort dienst:

  Voorkeursdatum:

  Vragen en/of opmerkingen: