februari 22, 2016

Promotieteams

Promotieteams

promotieteam inhurenUw promotieteam komt in actie tijdens beurzen, events en overal waar u uw doelgroep wil benaderen. Door uw promoteam samen te stellen uit promoteams uit uw doelgroep is het voor promoteams makkelijk om een dialoog aan te gaan met uw doelgroep. Een promoteam is een krachtig medium om een merk te presenteren. Vooral bij jonge consumenten laten promoteams een grote impact achter.

Het promoteam kan bestaan uit zeer representatieve en aantrekkelijke promogirls en promoboys die over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikken. Voorafgaande aan de actie krijgt het Promoteam nogmaals een speciale instructie waardoor ze de juiste attitude uitstralen om uw doelgroep op een positieve manier met u te laten kennismaken.

Beursmedewerkers

Door het inzetten van beursmedewerkers krijgt de consument uw product daadwerkelijk in handen. De samples worden uitgedeeld aan de door u vooraf geselecteerde doelgroep. De doelgroep kan uw product zien, proeven, voelen, ruiken. beursmedewerkers creëren een positieve uitstraling rond uw product. Er zal een onvergetelijk moment worden gecreëerd en elke keer wanneer de consument uw product ziet, zal men aan dit moment denken.

De beursmedewerkers van FreeJobz zijn de ideale ambassadeurs om uw productpromotie, verkoopdemonstratie, sampling- of flyeractie te doen slagen. Doordat FreeJobz uitsluitend werkt met gedreven hbo- en wo-studenten weten ze uw product altijd effectief onder de aandacht van uw doelgroep te brengen.

Tijdens de beurs staat u in direct contact met de projectleider die de coördinatie met de verschillende beursmedewerkers strak in handen heeft.  Zo kunt u tussentijds bijsturen om een optimaal resultaat van uw promotie van onze beursmedewerkers te bewerkstelligen.

Promoteams inhuren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Offerte-aanvraag:

  Gevraagde dienst:

  Aantal personen:

  Soort dienst:

  Voorkeursdatum:

  Vragen en/of opmerkingen: