februari 22, 2016

Evenementenmedewerkers

Evenementenmedewerkers inhuren?

Evenementenmedewerkers, je kunt er niet omheen tijdens je event. FreeJobz is een gespecialiseerd dienstverlener in het aanbieden van evenementen medewerkers  die gericht zijn op het creëren en verbeteren van flexibiliteit, kwaliteit, professionaliteit en gastvrijheid in de horeca. Onze dames en heren worden voor u ingezet als bedienend personeel, gastvrouw of gastheer om tekorten aan bedienend personeel binnen korte termijn op te vangen en aan te vullen. Hierdoor bent u te allen tijde verzekerd van voldoende vaardige evenementen medewerkers of ter ondersteuning bij uw feesten en partijen waardoor de zorg met betrekking tot een tekort aan evenementenmedewerkers volledig verleden tijd is.

Evenementenpersoneel

Cateringmedewerkers

Catering medewerkers, Overal inzetbaar en veel ervaring. Een grote groep hardwerkende studenten met de nodige horeca-ervaring werken met passie naast hun studie. Onze catering medewerkers zijn altijd gekleed in zwart en wit. ‘Handig’ als u snel en tijdelijk personeel nodig heeft.

Naast een knappe kop moet een catering medewerker, niet onbelangrijk, feeling hebben voor het vak. Om erachter te komen of een catering medewerker ook voldoende ervaring heeft, gastvriendelijk is en of afspraken worden nagekomen worden er door ons horeca-trainingen georganiseerd.

Onze cateringmedewerkers gaan ten alle tijden goed geïnformeerd en met de opdracht in hun tas op pad.

Evenementenmedewerkers inhuren? Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Contactgegevens:

Gevraagde dienst:

Aantal personen:

Soort dienst:

Voorkeursdatum:

Vragen en/of opmerkingen: