Amstelveen

Bent u opzoek naar horeca personeel in Amstelveen? FreeJobz levert 24/7 ervaren horeca medewerkers door heel Nederland! U ontvangt binnen twee uur een passende prijsopgave op uw offerte aanvraag.

Amstelveen horeca uitzendbureau FreeJobz

Amstelveen

Amstelveen is gelegen nabij Amsterdam. Schiphol is slechts op steenworp afstand van deze mooie stad. De stad is van oudsher een dorp waar de welgestelde Amsterdammers heen trokken die opzoek waren naar rust en ruimte. Vandaag de dag is Amstelveen een plaats waar voor ieder wat wilds is. Vanuit het centrum is het slechts 20 min. rijden naar het Rembrandtplein in Amsterdam. Wanneer u even geen behoefte heeft aan het kolossale Amsterdam, is voldoende te beleven in Amstelveen. Winkelen kan in het ‘Stadshart’ van Amstelveen. In dit overdekte winkelcentrum zijn tal van winkels gevestigd. Deze variëren van kledingwinkels tot elektronicawinkels zoals een KPN en BOSE winkel. U kunt hier 7 dagen per week overdekt shoppen! 

Restaurants zijn er in overvloed in Amstelveen, net als  verschillende cafe’s en koffietentjes. Na het dineren een filmpje pakker?.. Ook dat is mogelijk in deze leuke stad! In ‘ Cinema Amstelveen’ draait het meest recente filmaanbod en zijn er jaarlijks vele voorstellingen te zien omdat deze prachtige zaal tevens als schouwburg fungeert. Amstelveen is gelegen aan de Amstel die uitmond in de prachtige Amsterdamse grachten. Watersportliefhebbers kunnen dus hun hart ophalen in Amstelveen. 

Bezienswaardigheden

Als u wat meer tijd heeft in Amstelveen en u bent een kaasliefhebber, is het leuk om Clara Maria Cheese & Clog Farm te bezoeken. Het is mogelijk om rondleidingen te krijgen en om de vele heerlijke kazen te proeven. Naast het proeven van kazen kan men ook vele soorten kopen. Bij Clara Maria stop het niet bij kaas maken alleen. Bij het bedrijf worden naast kaas ook klompen geproduceerd. Alle producten waar Nederland bekend om staat worden hier dus verkocht!

Amstelveen horeca uitzendbureau FreeJobz

Wat heeft Freejobz u te bieden?

Freejobz is een horeca uitzendbureau gevestigd in Amsterdam. Met ons uitgebreide personeelsbestand kunnen wij personeel leveren in alle plaatsen nabij Amsterdam. Regelmatig worden horeca uitzendkrachten van FreeJobz uitgezonden bij restaurants in Amstelveen. Dit tijdelijke horeca personeel versterkt regelmatig het team van verschillende restaurants in Amstelveen. U kunt bij ons terecht voor ervaren horeca uitzendkrachten die uw organisatie voor een korte of lange periode komen versterken. Ons personeel beschikt over geruime tijd aan horeca ervaring. Ook wordt ons personeel met regelmaat bijgeschoold op de trainingslocatie, onze dochteronderneming: UitzendKrachtig. Deze vestiging bevindt zich in Driebergen en leent zich perfect voor trainingsdoeleinden. FreeJobz ondersteunt tevens bij grote evenementen zoals festivals, denk hierbij aan Defqon en Dreamfields. Door ons uitgebreide personeelsbestand hebben we een geschikte horeca uitzendkracht voor iedere opdracht. U kunt ons benaderen via ons telefoonnummer of op de website voor meer informatie over onze diensten. Ook kunt u via onderstaand formulier een offerte aanvragen. Binnen twee uur kunt u een op maat gemaakte prijsopgave verwachten. FreeJobz hanteert geen reguliere kantoortijden, ook na 5’en zijn wij dus gewoon te bereiken! 

Offerte

Heeft u interesse in ons horecapersoneel? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en binnen twee uur heeft u een reactie van ons!

Fout: Contact formulier niet gevonden.