Zoetermeer

Zoetermeer horeca uitzendbureau FreeJobzHorecapersoneel inhuren in Zoetermeer? FreeJobz is een horeca uitzendbureau waarbij u barpersoneel, catering medewerkers, evenementen medewerkers etc. kunt inhuren.

De stad

Zoetermeer ook wel genoemd het Stadshart is een gezellige stad met een zeer modern centrum. lekker een dagje winkelen, een drankje op het terras, een gezellig etentje, alles is mogelijk! Zoetermeer is zeker geschikt voor een lekker dagje weg!

Winkelen

Zoetermeer heeft een breed gevarieerd aanbod aan winkels. Bekende kleding winkels die je kunt vinden in de stad zijn Primark, The Sting, Guess ,H&M etc. 

Hapje eten en drinken

Het Stadshart Zoetermeer beschikt over vele gezellige cafés en restaurants waar je gezellig met familie of vrienden kunt dineren.
Zoetermeer heeft een ruim aanbod aan diverse keukens en gerechten, voor ieder wat wils!

Overnachten

Nog niet genoeg gezien van Zoetermeer? Blijf dan overnachten in één van de vele gezellige hotels of bed & breakfast van de stad.
Een paar bekende hotels zijn: De Sniep, Bastion hotel en de Golden Tulip.

FreeJobz

Horeca uitzend bureau FreeJobz levert enthousiast en gekwalificeerd horeca personeel door heel de randstad. Wanneer u een evenement of een feest organiseert zou FreeJobz u geheel bij kunnen staan in de catering, achter de bar, in de keuken en noem zo maar op. Ons personeel gaat altijd vriendelijk en vakgericht te werk. U kunt rustig blijven zitten en wij nemen het werk uit handen! U kunt ons inzetten voor elk soort evenement, maar ook als inval kracht! Ons personeel is 24/7 en per direct inzetbaar. Wij leveren barpersoneel, festival medewerkers, evenementen medewerkers, catering medewerkers en noem zo maar op.

Kwaliteit en klantgericht zijn begrippen die wij bij FreeJobz zeer belangrijk vinden!

Offerte

Heeft u interesse in ons horeca personeel? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. Na versturen van uw offerte krijgt u binnen twee uur een reactie van ons!

Fout: Contact formulier niet gevonden.