Dordrecht

Wilt u horecapersoneel inhuren in Dordrecht , zoals barpersoneel, catering medewerkers en evenementen medewerkers? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! FreeJobz levert flexibel en 24/7 inzetbaar horecapersoneel in de randstad.

De stad Dordrecht 

In Dordrecht hoef je, je nooit te vervelen. Maak prachtige wandelingen en geniet van de mooie natuur. De prachtige historische binnenstad ligt Dordrecht horeca uitzendbureau FreeJobz verscholen tussen de rivieren die zich rond de stad bevinden. In de ruim 1000 monumenten die Dordrecht telt, is het rijke verleden goed terug te vinden. Vooral in het historisch havengebied is dit van toepassing. De grootste trekpleister van Dordrecht is het Nationaal Park De Biesbosch. Nabij Dordrecht bevindt zich Werelderfgoed Kinderdijk.

 

 

 

Cultuur en evenementen

Dordrecht is de oudste stad van Nederland met een ruim evenementen aanbod, diverse muziek(podia) en musea. Het Hof van Nederland is bijvoorbeeld een bekend en populair museum dat gevestigd is in Dordrecht. Het Hof van Nederland is op koningsdag 2015 officieel geopend door koning Willem-Alexander. In het Hof van Nederland komt de stads- en daarmee de vaderlandse geschiedenis op verschillende manieren tot leven. Ook het Dordrechtse museum is een echte trekpleister. Dit museum is het oudste museum van ons land. Het museum heeft een indrukwekkende verzameling schilderijen van de zestiende tot en met de negentiende eeuw. Daarnaast bezit het museum een fraaie verzameling moderne en hedendaagse kunst.

Winkelen

Bijzondere speciaalzaken en bekende winkels sieren de straten rondom Dordrecht. De historische binnenstad telt meer dan 300 winkels, hierdoor zult u vast niet snel met legen handen naar huis komen. Het grote winkelaanbod en de kleurrijke sfeer van de binnenstad nodigt u uit om zeker nog eens terug te komen. Op iedere vrijdag en zaterdag kunt u op het Statenplein een ronde over de markt maken. Op het Statenplein ligt de focus met name op levensmiddelen. In tegenstelling tot de Sarisgang waar de focus meer op gebruikersgoederen zoals stoffen, verzorgingsmiddelen en bloemen ligt.

Dordrecht horeca uitzendbureau FreeJobz

Eten en drinken

Ontdek ook de binnenstad met meer dan honderd restaurants, lunchrooms en cafés. Kom lunchen of dineren bij de historische havens met een prachtig uitzicht over de stad, of kom genieten op de mooie terraspleinen. Eén van de vijf klassiekers in Dordrecht is café-restaurant Jongepier. Daarnaast is restaurant de Crimpert Salm ook erg geliefd onder de Dordtenaren. Dit komt door dat het restaurant gevestigd is in het oude vissersgildehuis.. Zeker een bezoekje waard!

Wat kunt u van FreeJobz verwachten?

FreeJobz is een full-service horeca projectbureau. Freejobz is erop gericht om 24/7 kwalitatief goed horeca-personeel te leveren. Om bij u en uw bezoekers een glimlach op het gezicht te brengen, kunt u er van uit gaan dat al ons horecapersoneel enthousiast en servicegericht is ingesteld.

Offerte

Heeft u interesse in ons horecapersoneel? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. Na het versturen van uw offerte nemen wij binnen 2 uur contact met u op!

Fout: Contact formulier niet gevonden.