Delft

Horeca personeel gezocht in Delft? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Het personeel van FreeJobz staat 24/7 voor u klaar! Bij ons kunt u ervaren horecapersoneel inhuren. Ons barpersoneel, catering medewerkers en evenementen medewerkers zijn voor elk evenement inzetbaar.

De stad Delft

Delft

Delft is de stad die beslist de moeite waard is voor een dagje uit. Het is de stad van het wereldberoemde Delfts blauwe aardewerk en kunstschilder Johannes Vermeer. Daarnaast is het ook prachtig om door de stad te wandelen. De lommerrijke pleinen, verstilde hofjes en romantische grachten doen u de tijd eventjes vergeten. De binnenstad is niet alleen sfeervol maar ook schilderachtig met zijn traditionele gevelpanden. Dankzij de Technische Universiteit en onderzoeksinstituut TNO staat Delft voornamelijk ook bekend als ‘kennisstad’.

Bezienswaardigheden

In de stad zijn een tal van bezienswaardigheden te bewonderen. Zo vindt u verschillende monumentale gebouwen zoals het Stadhuis en de watertoren. Delft is tevens niet voor niks uitgeroepen tot Kunststad 2010. De stad heeft een tal van musea, galerieën en wekelijks nieuwe tentoonstellingen. Het Vermeer Centrum vertelt u alles over de wonderbaarlijke schilder Johannes Vermeer. Deze wereldberoemde schilder is geboren en getogen in Delft.

 

Uitgaan en attracties 

Delft is een studentenstad dus ook ’s avonds valt hier nog genoeg te beleven. ’s Avonds is de stad prachtig verlicht, waardoor je mooi kan uitkijken over de stad. Je kunt natuurlijk ook altijd een lekker koud biertje drinken in één van de vele bruine cafés, of geniet in de zomer op één van de terrassen in hartje Delft. De Beestenmarkt is het populairste plein in Delft, hier vind je talloze horecagelegenheden en gezellige restaurants. Vergeet ook niet om eens een kijkje te gaan nemen bij het Straattheater, dit wordt elk jaar in juni gehouden.

 

Eten en drinken in Delft

De bewoners van Delft zijn dol op lekker eten. Dit merk je al gauw als je de binnenstad van Delft binnenkomt lopen. De sfeer is gelijk goed en om je heen stikt het van de restaurants en stijlvolle Grand cafés. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan Eetcafé ’t Walletje, Grand Café De Sjees of Het Konings Huys. Ook kunt u genieten van een heerlijke lunch bij één van de vele gezellige lunchcafés. Ook voor grote groepen is Delft een geschikte locatie. Kom dus gerust met de hele familie en geniet in één van de restaurants, denk hierbij bijvoorbeeld aan Café Brasserie Huszár; een echte aanrader!

dinner-table-444434_1280

 Wat heeft FreeJobz u te bieden?

FreeJobz is een uitzendbureau dat horecapersoneel levert in de randstad. Als uitzendbureau weten wij maar al te goed hoe lastig het is om gekwalificeerd- en enthousiast horecapersoneel te vinden. Toch lukt het ons keer op keer om een sterk professioneel en servicegericht team samen te stellen om op evenementen verschillende diensten te verzorgen. Laat de horeca toppers van FreeJobz uw vaste horeca team ondersteunen om de dag vlekkeloos te laten verlopen. Ons personeel is flexibel en 24/7 inzetbaar op de momenten dat u het, het hardste nodig heeft.

Offerte

Heeft u interesse in ons horecapersoneel? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. Na het versturen van uw offerte nemen wij binnen 2 uur contact met u op!

Fout: Contact formulier niet gevonden.