IJmuiden

IJmuiden horeca uitzendbureau FreeJobz Horecapersoneel inhuren in IJmuiden? FreeJobz levert catering medewerkers, barpersoneel en evenementen medewerkers, wie voor elk soort evenement inzetbaar zijn.

De stad IJmuiden

IJmuiden heeft een zeer mooie ligging aan de zee, het is dan ook de perfecte plaatst om lekker te gaan wandelen en fietsen.

IJmuiden was in de 17e en 18e eeuw erg populair bij de Amsterdamse kooplieden. De Amsterdamse kooplieden bouwden hier hun prachtige landgoederen zoals: Buitenplaats Beeckestijn, Landgoed Waterland, Landgoed Velserbroek, Landgoed Kruidberg, Landgoed Schoonenberg en Landgoed Duin. Vele van deze Landgoederen zijn toegankelijk en staan ter beschikking voor feesten/trouwerijen. Gezellig een dagje winkelen afsluiten met een heerlijk etentje, dan kun je terecht bij de culinaire restaurantjes van de stad. IJmuiden staat bekend om zijn festivals, zoals: Awakenings festival, Latin Village festival, Dutch Vally en Dance Vally.

Nog niet genoeg kunnen bewonderen van IJmuiden? Blijf dan overnachten in één van de bead & breakfast of hotels van de stad. Aangeschreven Bead & Breakfast en hotels van de stad: B&B Het Wellnest, Augusta Hotel en Hotel Prinsenhof IJmuiden.

Wat hebben wij u te bieden? 

Wilt u horecapersoneel inhuren in de omgeving Amsterdam? Dan kunt u terecht bij het horeca uitzendbureau FreeJobz. FreeJobz levert enthousiast en gekwalificeerd horecapersoneel in de randstad. FreeJobz is van alle horeca gemakken voorzien. Zo leveren zij barpersoneel, catering medewerkers, evenementen medewerkers en noem zo maar op. Vele van ons personeel zijn geschoold aan de hoge hotel school of hebben veel ervaring in de horeca. FreeJobz staat voor services en kwaliteit, wanneer u gebruik maakt van ons personeel zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgt. Gaat u rustig zitten en geniet van het feest/evenement en wij nemen het werk uithanden. 

Offerte

Heeft u interesse om ons horecapersoneel in te huren? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. Wanneer u, uw offerte heeft verstuurd krijgt u binnen 2 uur nog een reactie!

Fout: Contact formulier niet gevonden.