Beverwijk


Beverwijk horeca uitzendbureau FreeJobzHoreca personeel inhuren in Beverwijk? FreeJobz levert 24/7 ervaren barpersoneel, catering medewerkers en evenementen medewerkers in de randstad.

De stad Beverwijk

Beverwijk is een mooie stad omringt door water. U kunt heerlijk door de rustgevende duinen wandelen en lekker uitwaaien aan de zee en een sportieve fietstocht maken door de polder. Genieten van de natuur, ja dat kan in beverwijk!
Naast de prachtige natuur kunt u ook heerlijk uiteten, winkelen en uitgaan.
Wilt u langer kunnen genieten van Beverwijk? Boek dan een overnachting in één van de hotels of bed & breakfast . Een bed & breakfast die in Beverwijk uitstekend staat aangeschreven is Habitat. Zeker leuk om een keer te overnachten.

De Bazaar

Beverwijk staat natuurlijk bekend om haar grootste overdekte markt van Europa ‘de Bazaar’.
In de Bazaar vindt u vooral een veelzijdigheid van producten en diensten uit een heleboel culturen.
U kunt shoppen in meer dan 2000 winkels en ook kunt u de verschillende markten in de Bazaar bezoeken. Voor heerlijk eten kunt u ook bij de Bazaar terecht zij hebben namelijk een overschot aan lekkere internationale gerechten. De producten die worden gebruikt worden vers bereid.
Er is genoeg keus, u kunt namelijk kiezen uit maar liefs 65 eettentjes met ieder een eigen karakter.

FreeJobz

Wilt u, uw evenement vlekkeloos laten verlopen, dan kan dat met ons enthousiaste horecapersoneel! Wilt u horecapersoneel inhuren in Amsterdam? FreeJobz levert 24/7 gekwalificeerd horecapersoneel in de randstad. Van catering medewerkers tot aan barpersoneel. FreeJobz is van alle horeca gemakken voorzien. Wij leveren niet alleen services wij leveren ook kwaliteit! ons personeel heeft veel ervaring in de horeca, sommige zijn zelfs in bezit van een diploma van de hoge hotel school. Ga rustig zitten, geniet en laat ons het werk doen. 

Offerte

Heeft u interesse in ons horecapersoneel vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.
Wij nemen u offerte meteen in behandeling en binnen 2 uur heeft u reactie van ons.

Fout: Contact formulier niet gevonden.