Gouda

Gouda horeca uitzendbureau FreeJobzHorecapersoneel gezocht in Gouda? FreeJobz levert 24/7 horecapersoneel door heel de randstad!

De stad Gouda

Gouda is een stad waar veel te doen en bezichtigen is! In deze mooie stad met charmante hofjes en binnentuinen kunt u zeker heerlijk een hapje eten of gezellig iets drinken.
In de sfeervolle stad vol met mooie gebouwen zoals onder andere het 15eeuwse oude stadhuis die midden op de markt staat. Rondom het stadhuis  vindt u een tal van leuke gezellige restaurantjes en cafés die al een prachtig uitzicht hebben op het stadhuis.
Wilt u heerlijk romantisch dineren? Dan kan dat in het mooie museumtuin van het museumcafé. Ook in de steegjes en langs de grachten vindt u een ruim aanbod aan verschillende restaurantjes en cafétjes.
Naast de leuke cafés en restaurants beschikt Gouda ook over gezellige kleine boetiekjes en wat grotere winkelketens zoals men at work en American Today waar u prima kunt shoppen.

Evenementen

Gouda is een stad die veel evenementen en activiteiten organiseert het is dan ook een echte evenementen stad! Een geliefd en bekend evenement is de kaasmarkt. Gouda staat bekend om zijn Gouda kazen die nog ouderwets in de polders worden gemaakt rondom de stad.
Elke donderdag ochtend in de periode van 7 april t/m 25 augustus doffen mensen zich op in ouderwetste kledij en verkopen zij Gouda kazen op de markt! Het is erg leuk om te zien en trekt daarom ook veel publiek.

Overnachten

Wilt u even lekker bijkomen? Dan kunt u een heerlijke hotel kamer boeken. De stad heeft een divers en breed aanbod qua hotels. Dit zijn een paar hotels van Gouda wie goed aangeschreven staan: Hotel de Utrechtsche Dom, Best Western Plus City Hotel Gouda en Campanile Hotel.

Wat kunt u van FreeJobz verwachten?

FreeJobz is een horeca uitzendbureau die gekwalificeerd en enthousiast personeel levert door de randstad . FreeJobz staat ten aller tijden voor u klaar met horecapersoneel die 24/7 inzetbaar is.
Wij gaan servicegericht te werk. Wij werken met ervaren horecapersoneel vele van ons personeel zijn dan ook geschoold aan de hoge hotel school. Pak een drankje en ga rustig zitten en geniet! FreeJobz doet het werk.

offerte

Bent u geïnteresseerd in ons horecapersoneel? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.
Wanneer u de offerte heeft verstuurd ontvangt u binnen 2 uur een reactie van ons! 

 

Fout: Contact formulier niet gevonden.