Alkmaar

Alkmaar horeca uitzendbureau FreeJobzPer direct inzetbaar horecapersoneel gezocht in Alkmaar? FreeJobz levert enthousiast horecapersoneel door heel de randstand!
Wilt u barpersoneel, catering medewerkers of evenementen medewerkers inhuren, dan staat FreeJobz voor u klaar. 

De stad Alkmaar

Alkmaar staat bekend om zijn historische gezellige stad vol met oude gebouwen en prachtige monumenten. Langs de grachten van de stad vindt u leuke winkeltjes en vele cafés en restaurants.
Alkmaar is een zeer geschikt om een lekker een dagje te shoppen. De langstraat is de echte winkelstraat van Alkmaar waar je de bekende winkelketens tegen komt. Door het ruime aanbod van modezaken,winkels kunt u altijd slagen!

Cafés en restaurants

In Alkmaar heb je een groot aanbod van horeca! Houdt u van lekker culinair eten en van live muziek? Dan kunt u terecht bij vele van de cafés en restaurants op het Waagplein.
Niet alleen op het Waagplein vindt u gezellige kroegen en restaurants, maar ook gewoon in de winkelstraten vind u gezellige cafés waar u tussen het shoppen door kunt genieten van een lekkere lunch met een drankje.

Evenementen

Alkmaar is een ondernemende stad waar elke dag wel verschillende evenementen worden gehouden. Een bekend evenement van Alkmaar is de kaasmarkt. Naast het bekende Hollandse kaas museum wordt er in de zomer periode elke week een kaasmarkt gehouden op het Waagplein. Alle kazen op de grond van en het plein en de mensen in klederdracht geeft een zeer leuk beeld. Er komen dan ook elk jaar weer een heleboel toeschouwers op af.
Naast de kaasmarkt heeft Alkmaar ook nog een aantal leuke festivals, zoals het bekende festival Indian Summer wat een echte publiekstrekker is. 

Accommodatie

Na een goed avondje stappen of na een drukke shop/activiteitendag wilt u natuurlijk tot rust komen. U kunt zich heerlijk ontspannen in één van de hotels en bead & breakfast van Alkmaar.
Een paar leuke hotels waar u naar toe zou kunnen gaan zijn: Grand Hotel Alkmaar, College Hotel Alkmaar en Hotel Stad en Land.

Wat heeft FreeJobz u te bieden?

FreeJobz is een horeca uitzendbureau die ervaren horecapersoneel levert in de randstad. Wij leveren van afwassers tot bladlopers en van catering tot het organiseren van evenementen. Wij willen u van alle gemakken kunnen voorzien en daarvoor zullen wij alleen maar enthousiast en gekwalificeerd horecapersoneel sturen! Wilt u vriendelijk horecapersoneel inhuren in Amsterdam, dan kan dat bij ons. Vele van ons personeel zijn geschoold aan de hoge hotel school of hebben veel horeca ervaring. Wij als horeca uitzendbureau richten ons op de randstad, maar hebben ook vestigingen in Arnhem, Doetinchem, Utrecht en Nijmegen. Wij staan 24/7 tot uw beschikking!

Offerte

Heeft u interesse? in ons personeel vraag dan een vrijblijvende offerte aan.
Nadat u, uw offerte heeft verstuurd krijgt u binnen 2 uur een reactie van ons.

Fout: Contact formulier niet gevonden.