Rotterdam

Rotterdam horeca uitzendbureau FreeJobz

Horeca personeel via uitzendbureau Rotterdam inhuren? Bij horeca uitzendbureau FreeJobz kunt u catering medewerkers, evenementen medewerkers en barpersoneel inhuren.

De stad Rotterdam

Rotterdam is een moderne grote stad rijk aan architectuur, musea, winkels en nog veel meer.  Wilt u een dagje weg? Dan kan dat prima. Deze stad barst van de evenementen en activiteiten zowel sportief als cultureel. Als u aan Rotterdam denkt dan denkt u zeker ook aan de grootste handelshaven. De handelshaven is de grootste haven van Europa hier wordt dagelijks veel in en export gedaan. U kunt wandelen, fietsen en varen in het havengebied.
Lekker een dagje shoppen kan uitstekend in een moderne stad zoals Rotterdam. De stad heeft een zeer ruim aanbod qua winkels. Naast alle bekende grote winkel ketens vindt u hier ook de grote merken zoals Hugo Boss en Tommy Hilfiger. U kunt in deze stad terecht voor de aller laatste mode trends!
Tussendoor of na het winkelen kunt u ook lekker op één van de vele terrassen gaan zitten en kunt u genieten van een heerlijk drankje,lunch,diner en noem maar op! Het is in elk café altijd gezellig! S’ avonds genieten van heerlijke culinaire gerechten kan in alle leuke restaurantjes. Rotterdam heeft zo’n breed aanbod van restaurants dat u altijd een leuk restaurantje kunt vinden waar u kunt genieten van een heerlijk hapje eten.
Naast deze leuke cafés en restaurants beschikt de stad over nog veel meer horeca gelegenheden denk hierbij aan een spectaculaire cocktailbar, wijnbar en natuurlijk om niet te vergeten de beruchte discotheken waar u prima een avondje kunt stappen.

Overnachten in Rotterdam

Bent u moe geworden na een dag vol activiteiten? Dan kunt u prima overnachten in één van de hotels zoals: Het Van der Valk hotel, Bastion Hotel Rotterdam Alexander, Mainport Design Hotel en nog veel meer!

Wat heeft FreeJobz u te bieden?

FreeJobz zorgt ervoor dat u een perfect dag kunt beleven en heerlijk kunt genieten! Wanneer u horecapersoneel wilt inhuren in Rotterdam, dan kunt u prima terecht bij ons. FreeJobz gaat altijd servicegericht te werk. Het horecapersoneel is 24/7 inzetbaar voor elk soort evenement. Het barpersoneel tot aan onze evenementen medewerkers zijn zeer ervaren in de horeca. Vele van ons horecapersoneel zijn ook geschoold aan de hoge hotel school. Wij leveren niet alleen services wij leveren ook kwaliteit! 

Offerte

Heeft u interesse in ons horecapersoneel Rotterdam?
Wanneer u de offerteaanvraag voor horecapersoneel Rotterdam heeft verstuurd krijgt u binnen 2uur een reactie van ons.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]