Almere

Almere horeca uitzendbureau FreeJobzHorecapersoneel in Almere gezocht? FreeJobz levert enthousiast en ervaren personeel in de randstad.
Wanneer u barpersoneel, catering medewerkers of evenementen medewerkers wilt inhuren in bijvoorbeeld Amsterdam, dan bent u bij FreeJobz aan het juiste adres. 

De stad Almere

Almere is een moderne en jonge stad in de polder. De stad is omringd door prachtige natuur en water. Er is er van alles te doen zoals zeilen op het IJsselmeer en neem een kijkje bij de Oostvaardersplassen. op gebied van sport, muziek en cultureel is er veel aanbod. Zo kunt u naar de Schouwburg waar u de grote musicals kunt bekijken. Verder heeft Almere een aantal musea waaronder het museum moderne kunst.

Evenementen 

Almere staat nooit stil, ze organiseren vele evenementen en festivals die veel bezoekers trekken! Een paar bekende evenementen en festivals zijn: Bevrijdingsdag, Almere Haven Festival, Libelle zomerweek, Zand en free festival.

Winkelen, Restaurants en Cafés

Naast deze leuke evenementen en festivals kunt u ook goed winkelen! De stad beschikt over 400 modewinkels waaronder de bekende internationale modezaken zoals de Zara, Primark en Superdry. Na zo’n gezellig dagje winkelen heeft u natuurlijk behoefte aan een lekker drankje en een hapje. U kunt heerlijk op de terrassen gaan zitten van de gezellige cafés en restaurants. 

Het gezellige en feestelijke nachtleven ontdekken, dat kan in de vele kroegen, bars en discotheken. Het is zeker een leuke stad om een keer te stappen met vrienden.

Overnachten

Nog niet genoeg kunnen zien van Almere in 1 dag? U kunt heerlijk overnachten in de hotels en bed & breakfast van de stad. Bent u meer van het kamperen, dan kunt u terecht bij de campings: Waterhout, SBB Natuurcamping de Kemphaan en Chamavi. U heeft genoeg keuze!
Komt u met uw boot naar Almere dan kunt u aanmeren in onze jachthavens. De stad heeft ruim 2.000 zeer comfortabele ligplaatsen.

Wat hebben wij u te bieden?

FreeJobz is het horeca uitzendbureau van de randstad. Wij leveren 24/7 gekwalificeerd en enthousiast personeel! U kunt onze evenementen medewerkers inzetten voor elk soort evenement! Achter de bar, uitserveren, niets is voor ons een probleem. We gaan altijd service gericht te werk! U kunt rustig gaan zitten en wij nemen uw werk uit handen.  

Offerte

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en binnen 2 uur heeft u een reactie van ons!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]