PROMOTEAMS

 

Van Groningen tot Maastricht, van Amsterdam tot Doetinchem, wij leveren onze promoteams door heel Nederland.

Afgelopen weekend stonden wij in RAI Amsterdam tijdens de fiets en wandelbeurs 2015. Onze promoteams kregen de opdracht zo veel als mogelijk samples uit te delen bezoekers op zaterdag en zondag om meer leden te werven.

Onze promoteams zijn breed inzetbaar. U kunt uw promoteam inhuren voor onder andere:

Beursmedewerkers
Een goede eerste indruk maken? Toppers biedt professionele, ervaren en representatieve beursmedewerkers die u kunnen helpen op beurzen, congressen en evenementen. Een promoteam is een krachtig medium om een merk te presenteren. Vooral bij jonge consumenten laten promoteams een grote impact achter.
Promoteam inhuren? Onze medewerkers zijn breed inzetbaar, zo kunnen ze uw bedrijf helpen bij:

  • Flyer/sampling
  • Bezoekers aantrekken om naar uw stand te komen
  • Dragen van kleding die uw bedrijf representeert
  • Serveren van hapjes en drankjes

Promoteams
Of het nu praten met klanten op beurzen is of het uitdelen van folders, moet promotieteams moeten kunnen communiceren en natuurlijk kunnen glimlachen. Ze moeten in staat zijn om een gesprek aan te knopen en vervolgens interesse te wekken in uw merk of product.
Wij zoeken voor u de juiste type medewerkers; een promotieteam dat optimaal aansluit bij uw merk of product.

Sampling
Een sample wordt gegeven aan consumenten in winkelcentra, supermarkten, winkels of andere locaties. Het doel van sampling is om de consument kennis te laten maken met een (nieuw) product.  Het verhoogt de zichtbaarheid en naamsbekendheid van uw merk of product door het indirect bereiken van duizenden mensen.
In dit nieuwe tijdperk van ervaringsgerichte marketing willen de consumenten het product zien, proeven, ruiken en aanraken voordat ze bereid zijn om het te kopen.
Onze promoteams zijn gespecialiseerd in het opbouwen van naamsbekendheid van de producten door middel van zeer gerichte en innovatieve promotiecampagnes die de zintuigen prikkelen.

Fieldmarketing
Steeds meer bedrijven doen een beroep op geschoolde, flexibele arbeidskrachten om de zakelijke behoeften binnen het bedrijf te veranderen, zoals het verhogen van de omzet, het verminderen van kosten en het optimaliseren van verkoop-en marketinguitgaven. Promoteams kan u helpen met het ontwikkelen van fieldmarketing concepten en met de uitvoering daarvan.

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Klik hier