Utrecht

Utrecht horeca uitzendbureau FreeJobzHorecapersoneel gezocht in Utrecht? FreeJobz levert per direct horecapersoneel in de randstad. Het personeel staat 24/7 voor u klaar!
Wanneer u horecapersoneel wilt inhuren in Utrecht, dan kunt u perfect terecht bij FreeJobz. Bij ons kunt u ervaren horecapersoneel inhuren, denk hierbij aan: barpersoneel, catering medewerkers en evenementen medewerkers wie voor elk evenement inzetbaar zijn. 

De stad Utrecht

Utrecht is een zeer bruisende stad die stikt van de bezienswaardigheden, evenementen, winkels en gezellige horeca. Utrecht is het kloppende hart van Nederland. Het is een levendige stad en is rijk aan cultuur en historie. Het hart van Utrecht is het oude Domplein. Het oude Domplein is omringt met allemaal leuke en gezellige restaurantjes en winkeles.
De stad heeft ook prachtige grachten waar u door heen zou kunnen varen, maar ook zitten er talloze gezellige cafés en restaurants aan waar u een heerlijk hapje kunt eten.
Naast de grachten en het domplein heeft de stad vele pleinen waar cafés en restaurants aan zitten. De stad heeft een zeer groot en gevarieerd aanbod aan horecagelegenheden.
Naast de gezellige restaurants en cafés kunt u in Utrecht zeer uitgebreid shoppen!  De stad beschikt over vele grote en bekende warenhuizen, kleine boetiekjes en vele grote modezaken. Het winkel centrum is 7 dagen per week geopend! Zelfs wanneer het slecht weer is kunt u er nog perfect winkelen in het hoog Catharijne, het grootste overdekte winkelcentrum van heel Nederland.
Het is er elke dag wel een feestje. De stad organiseert namelijk vele activiteiten en evenementen voor jong en oud. 

Overnachten 

Wanneer u moe bent van een hele volle dag vol activiteiten en u wilt even lekker tot rust komen dan kan dit in één van de vele hotels van Utrecht. Utrecht heeft een rijk aanbod van hotels met een zeer gevarieerde keuze qua prijsklassen. Een paar leuke hotels in Utrecht zijn: Bastion hotel Utrecht, Hotel Mitland en Hotel Oorsprongpark.

Wat hebben wij u te bieden?

FreeJobz is een uitzendbureau voor horeca die horecapersoneel levert in de randstad. Wij leveren per direct gekwalificeerd en enthousiast horecapersoneel. Ons personeel is 24/7 inzetbaar! Het personeel heeft veel ervaring in de horeca. Een aantal van onze personeelsleden zijn zelfs geschoold aan de hoge hotel school. Wij FreeJobz zorgen ervoor dat u rustig kunt gaan zitten en wij doen het werk. laat u bedienen door onze catering medewerkers of bestel een lekker koud biertje bij ons barpersoneel en geniet. 

Offerte

Heeft u interesse in ons horecapersoneel? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.
Na het versturen van uw offerte nemen wij binnen 2 uur nog contact met u op! 

Fout: Contact formulier niet gevonden.