Leiden

Leiden horeca uitzendbureau FreeJobzOpzoek naar horecapersoneel in Leiden? FreeJobz levert per direct horecapersoneel in de randstad. Wilt u barpersoneel, catering medewerkers of evenementen medewerkers inhuren, dan kunt u terecht bij FreeJobz.

De stad Leiden

Leiden is een zeer mooie stad aan het water waar veel te beleven is! Zo heeft de stad veel te bieden qua theater en muziek. Leiden heeft namelijk de oudste schouwburg van Nederland met een zeer afwisselend programma van dans, toneel, cabaret en theaterconcerten. De Stadsgehoorzaal Leiden is één van de mooiste concertzalen van heel Nederland, dus is zeker een bezoekje waard.
De stad heeft een rijk aanbod aan restaurants en cafés. Wilt u gezellig ergens kunnen zitten en tegelijkertijd iets eten en drinken, dan moet u naar Nieuwe Rijn/Stadshuisplein. Vele restaurants en cafés zijn gevestigd in prachtige monumenten, waardoor de Leidse horeca erg bijzonder is.
Verder heeft de stad nog meer leuke liggingen voor de gezelligste cafés en restaurants, zo ook rondom de Pieterskerk. Rondom de Pieterskerk zijn vele straatjes vol met leuke winkeltjes en restaurantjes waar u uitkijkt op de prachtige Pieterskerk.
Ook kunt u nog naar: Havengebied, Zijlpoort, Morspoort en Beestenmarkt. Hier stuit je op heerlijk culinair eten en kunt u lekker uitrusten.
Kortom het is een echte cultuur stad die staat voor dans, theater, musical, cabaret en veel gezelligheid.

Overnachten in Leiden?

Na een dag vol activiteiten kunt u heerlijk uitrusten in één van de vele hotels en bed&breakfast van de stad. Een paar opties met goede recensies waar u zou kunnen overnachten zijn: Holiday in Leiden, Van der Valk, Golden Tulip Leiden Centre.

Wat hebben wij u te bieden?

FreeJobz is een horeca uitzendbureau die de gehele randstad voorziet van ervaren horecapersoneel. Wilt u dus horecapersoneel inhuren in Amsterdam, dan staat FreeJobz voor u klaar. Geeft u bijvoorbeeld een feestje en wilt u daarbij barpersoneel inhuren, dan kunt u terecht bij ons. Niet alleen kunt u barpersoneel inhuren, maar ook leveren wij catering medewerkers en evenementen medewerkers voor elk soort evenement. Ons personeel heeft veel ervaring in de horeca, wij leveren dan ook 24/7 gekwalificeerd en enthousiast horecapersoneel. Vele van ons personeel zijn ook geschoold aan de hoge hotel school. 
Gaat u rustig zitten en wij nemen het voor u over!

Offerte

heeft u interesse in ons personeel? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.
Wanneer uw offerte is verstuurd ontvangt u binnen 2 uur een reactie van ons!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]