Haarlem

Haarlem horeca uitzendbureau FreeJobzHorecapersoneel gezocht in Haarlem? FreeJobz voorziet de gehele randstad aan horecapersoneel. Wilt u ervaren horecapersoneel inhuren in Amsterdam, dan kan dat bij ons. Wij leveren u ervaren barpersoneel, catering medewerkers en evenementen medewerkers wie voor elk evenement inzetbaar zijn.

De stad Haarlem

Haarlem staat bekend als een erg mooie historische stad met mooie gebouwen! Een gezellige sfeer, veel cultuur, prachtige monumenten, leuke restaurants en cafés vindt u allemaal in het mooie Haarlem.
Het is de ideale bestemming voor een dag of weekend weg!  Met een gevarieerd winkelaanbod en sfeervolle binnenstad is Haarlem de leukste stad om lekker te shoppen!
Het centrum beschikt over een groot en gezellig plein waar alle cafés en restaurants zitten. Je kunt er heerlijk genieten van veel diverse lunchen en gerechten! Loop je van het plein af de Haarlemse straatjes in dan kom je uit bij de vele diverse winkels. De stad heeft een groot aanbod van winkels, dus is een zeer geschikte plaats om lekker een dagje te winkelen.
In Haarlem kun je zeker s’ avonds goed uit gaan. Dit kan in de gezellige bruine kroegen, wijnbars en hippe clubs.

Overnachten

Wilt u even heerlijk tot rust komen dan kan dit in één van de hotels of Bed&Breakfast. 
Haarlem heeft een groot aanbod van hotels, zoals: Van Der Valk, Haarlem hotelsuites, Amrâth Grand Hotel Frans Hals. De hotels die net genoemd zijn hebben een zeer goede rencensies.

Wat kunnen wij u bieden?

Wij FreeJobz zijn een uitzendbureau voor horeca die horecapersoneel levert in de randstad. Wij leveren 24/7 gekwalificeerd en enthousiast personeel. Vele van ons personeel zijn geschoold aan de hoge hotel school of hebben veel ervaring in de horeca.  Gaat u lekker zitten en laat u bedienen door onze catering medewerkers of bestel een heerlijk koud biertje bij ons barpersoneel. Niet alleen is ons horecapersoneel per direct inzetbaar, maar ook kunt u er vanuit gaan dat wij altijd services en kwaliteit gericht te werk gaan.

Offerte

Heeft u interesse in ons horecapersoneel? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.
Wanneer u de offerte heeft verstuurd krijgt u binnen 2 uur een reactie van ons.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]