februari 12, 2018

Horeca uitzendbureau Alkmaar

 

Horeca uitzendbureau Alkmaar
Bent u op zoek naar horeca medewerkers in omgeving Alkmaar? Bent u een groeiend horeca bedrijf en wilt u gebruik maken van flexibele horeca medewerkers? Dan zijn wij uw oplossing!

Wie is FreeJobz Amsterdam?
Wij zijn een horeca uitzendbureau dat zich volledig gericht op horeca medewerkers. Verder werken wij ook met evenementen en recreatie. Het hoofdkantoor van Toppers Professionals is gevestigd in Doetinchem. Andere vestigingen zijn in Amsterdam, Nijmegen, Utrecht, Maastricht, en Arnhem.

Welke diensten leveren wij?
Wij leveren barmedewerkers, bedieningsmedewerkers, catering medewerkers.
Onze barmedewerkers hebben ervaring achter de bar. Zij kunnen biertappen, drank schenken, glazen poleren en natuurlijk werken zij netjes en schoon. Onze bedieningsmedewerkers hebben hun dienstjaren in de bediening. Zij kunnen dienblad lopen, met 3 borden lopen en zijn sociaal. Cateringmedewerkers nodig? Onze cateringmedewerkers hebben ervaring in de catering. Met een scherp oog kijken zij wanneer de drank moeten worden ingezet of waar het buffet moet worden aangevuld.

Al onze medewerkers hebben het doel om te zorgen dat bij de gasten alles naar wens is. Zij zijn het visitekaartje van uw bedrijf dus is een vereiste dat zij er representatief uitzien.

Waar staan wij voor?
Wij zijn één van de eerste uitzendbureaus die 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar zijn. Zo zijn wij bereikbaar op elk gewenst moment! Wij conformeren ons natuurlijk aan de horeca tijden.

Tot slot willen wij het de medewerker en de klant zo makkelijk mogelijk maken. Daarom werken wij met open diensten waar werknemers zichzelf kunnen inplannen. Natuurlijk kunnen alleen de medewerkers met voldoende ervaring zichzelf inplannen. Zo blijft de kwaliteit van de werknemer hoog en krijgt u op het gewenste moment de werknemers op locatie.

Geschiedenis FreeJobz Amsterdam

FreeJobz Amsterdam is ontstaan in 2000 en heeft sinds toen een enorme stijging gemaakt. Wij zijn begonnen in de omgeving van Amsterdam. Nu mogen wij met trots zeggen dat FreeJobz in samenwerking met Toppers Professionals kwaliteits personeel levert over heel Nederland.

De omgevingen waarin wij enorm veel enthousiaste medewerkers leveren zijn rond Amsterdam, Nijmegen, Utrecht, Maastricht, Arnhem en Doetinchem.

Waarom Horeca Uitzendbureau Alkmaar?

24|7 Bereikbaar:
Toppers Professionals is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. U kunt ons op elk gewenst moment bereiken!

Vakkundig:
Wij werken met medewerkers die ervaring hebben in de horeca. Zij hebben inzicht in wat er moet gebeuren en wanneer het moet gebeuren.

Gemotiveerd:
Onze medewerkers zijn gemotiveerd om te werken.

Enthousiast en flexibel:
Onze medewerkers kunnen hun enthousiasme overbrengen naar uw gasten. Zij zijn het visitekaartje van het bedrijf. Verder zijn ze flexibel in de werkuren. Zij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit.

Interesse in de diensten van ons horeca uitzendbureau Alkmaar, vraag dan via onderstaand een offerte aan.

Informatie

Dienst

Aantal personen:

Soort dienst:

Voorkeursdatum

[recaptcha]