februari 22, 2016

Horecapersoneel

Horecapersoneel inhuren?

Wij selecteren zelf ons horecapersoneel. Aan de hand van het online inschrijfformulier worden met wel of niet toegelaten tot een intake. Bij deze intake worden de aspiranten gevraagd iets over zichzelf te vertellen. Als wij merken dat het iets is voor horeca uitzendbureau FreeJobz, kunnen ze bij ons aan de slag en worden uitgezonden naar diverse klussen.

serving champagne

Veel van onze medewerkers hebben een horeca-opleiding of zijn daar mee bezig. Van horeca uitzendbureau FreeJobz krijgen ze een interne training. Een ding staat bij ons horeca uitzendbureau voorop; het leveren van vakkundig horecapersoneel. De werkzaamheden zijn uiteenlopend. Horeca uitzendbureau FreeJobz zendt ‘Horeca Toppers’ uit in de functies Bar-, Bediening-, Keuken-, en All round medewerker.

Ook voor catering en evenementen kunt u gebruik maken van de diensten van horeca uitzendbureau FreeJobz, van het plannen tot aan het uitvoeren ervan.

 

Evenementenmedewerkers

Evenementen medewerkers, je kunt er niet omheen tijdens je event. Horeca uitzendbureau FreeJobz is een gespecialiseerd dienstverlener in het aanbieden van evenementenmedewerkers  die gericht zijn op het creëren en verbeteren van flexibiliteit, kwaliteit, professionaliteit en gastvrijheid in de horeca. Onze dames en heren worden voor u ingezet als bedienend personeel, gastvrouw of gastheer om tekorten aan bedienend personeel binnen korte termijn op te vangen en aan te vullen. Hierdoor bent u te allen tijde verzekerd van voldoende vaardig horecapersoneel of ter ondersteuning bij uw feesten en partijen waardoor de zorg met betrekking tot een tekort aan personeel volledig verleden tijd is.

Barpersoneel

Barpersoneel is er in vele soorten en maten. Van het tappen van een perfect glas bier tot het uitschenken van luxe champagne, ieder heeft zijn specialiteit. Gastvrijheid staat voorop!

Geheel afhankelijk van de aard van de werkzaamheden, biedt horeca uitzendbureau FreeJobz u de geschikte barman of barvrouw. Ons bestand kent een verscheidenheid aan barpersoneel. Maar ook barmannen die uw gasten entertainen op een feestavond of barpersoneel strak in het pak voor uw zakelijke receptie.

U zoekt vakkundig barpersoneel

rinsing a glass

Wanneer u ons een beeld schetst van uw horecagelegenheid of evenement, zoek Horeca uitzendbureau FreeJobz de ideale barman of barvrouw voor u. Al ons horecapersoneel is ervaren en velen hebben hun eigen specialiteit. Zelfstandig werken en klantvriendelijkheid geldt bij al ons horecapersoneel als eerste prioriteit. Barpersoneel dat via Horeca uitzendbureau FreeJobz  ingezet wordt is getraind, kent de regels omtrent hygiënisch werken en heeft een gastgerichte aanpak.

Je wilt aan de slag als barman of barvrouw

Werk je graag in de horeca, ben je representatief en heb je ervaring als barman of barvrouw? Dan heeft Horeca uitzendbureau FreeJobz mogelijk interessant werk voor je. Schrijf je in op ons aanmeldformulier. Tijdens een intakegesprek praten we graag over je kwaliteiten en ambities als barman of barvrouw en wat Horeca uitzendbureau FreeJobz kan bijdragen om je verder te specialiseren en te ontwikkelen. Uiteraard nemen we ook onze werkwijze en het werkaanbod met je door.

Offerte ontvangen? Wij proberen binnen 2 uur een prijsopgave te verzenden

Informatie

Dienst

Aantal personen:

Soort dienst:

Voorkeursdatum

[recaptcha]

FreeJobz Amsterdam is een onderdeel van Toppers Professionals